Italiaanse Champagne killer

Italiaanse Champagne killer

December is de feestmaand en Champagne is de manier om feest te vieren, Champagne is bubbels, wijn, feest, Kerst en Oud en Nieuw.

Reden voor Vino Tappi om onderzoek te gaan naar de Italiaanse tegenhanger daarvan. 

Na wat deskresearch zijn we in contact gekomen met een aantal Italiaanse alternatieve leveranciers voor de Champagne. In november 2014 hebben we bezoeken gebracht aan een aantal wijnleveranciers in Noord Italië die pretenderen te beschikken over een betere spumante dan Champagne. 

Na wat proeverijen bij potentiële leveranciers, hebben wij de knoop doorgehakt en zijn wij tot zaken gekomen met een van de vooraanstaande leveranciers van deze alternatieve Champagne: 

Bij Vino Tappi introduceren we TrentoDOC van Maso Martis!


TrentoDOC is wijn die is gemaakt volgens de Champagne eisen en ingrediënten maar dan van Italiaanse bodem. Deze wijn komt uit de noord streek in Italië, met de kenmerken zoals die van de Champagne, maar dan goedkoper. 

Maso Martis is een traditionele kleine wijnboer met oog voor kwaliteit. Vele onafhankelijke instanties hebben een hele hoge waardering gegeven aan de wijnen van Maso Martis. 

Vino Tappi heeft momenteel een beperkte voorraad van wijnen van Maso Martis geïmporteerd, met 3 nieuwe Champagnekillers:
Kijk op onze web site voor een overzicht van deze nieuwe wijnen: http://www.vinotappi.nl/wijnen/bubbels/.

Voor vragen of opmerkingen: stuur een mail naar [email protected], laat uw bericht achter of bel 06-30449547.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »