Over ons

Via deze site kunt u Italiaanse topwijnen bestellen voor een vriendelijke prijs!

Vino Tappi importeert wijnen van voornamelijk Toscaanse wijnboeren met een uitmuntende kwaliteit en smaaksensatie. Voor minder gaan wij niet. 

Momenteel hebben wij een 100% tevredenheidscore bij onze klanten. Recencies varieren van goed tot bijzonder en uitstekend. Daarom zijn wij door Beslist.nl beoordeeld als een topwinkel. 

Heeft u vragen of suggesties? 

Laat het ons weten via de klantenservice pagina of stuur een e-mail naar [email protected]

 

De pareltjes van Toscane
Naast het prachtige landschap staat Toscane natuurlijk bekend om de Toscaanse wijnen. Veelal wordt deze streek beschouwd als kwalitatief beste wijnstreek in Italië. De bekendste wijnen zijn de Chianti, de Brunello di Montalcino & de Vino Nobile di Montepulciano. Stuk voor stuk Toscaanse topwijnen in hun soort. Deze wijnen van een aantal gerenommeerde wijnhuizen zijn te koop via deze site. 

Overige toppers
Naast de hierboven genoemde toppers gaan wij binnenkort ook de Barolo uit de regio Piemonte en de Amarone uit de regio Valpolicella verkopen. Allebei Italiaanse topwijnen in hun streek.

Over Vino Tappi
Vino Tappi is ontstaan uit een fascinatie voor Italië & de Italiaanse wijnen. Eigenaar is Ronald Peeters. De wijnen worden nauwkeurig beoordeeld en geproefd en worden direct afgenomen van de Italiaanse wijnhuizen. Heeft u suggesties of opmerkingen over deze site, bel dan gerust: 06-43605425.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »